0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0 ₴ 

Новий кейс для інструментів Peli 0450

Новий кейс для інструментів Peli 0450

Підходить всім - від військових до технічних фахівців і штатних працівників.

Компанія PELI Products, лідер в розробці і виробництві високоякісних захисних кейсів, з гордістю представляє мобільний кейс для інструментів 0450 2-го покоління. Кейс, спочатку розроблений для військової промисловості, завдяки своєму рівню захисту та можливостям упорядкування ручного інструменту і приладдя є ідеальним рішенням для механіків і сервісних фахівців, яким доводиться працювати в найскладніших умовах.

PELI взяла свій надійний мобільний кейс для інструментів і зробила його ще надійніше!

Завдяки впровадженню алюмінієвої рейкової системи кожен лоток висувається в стійке положення, забезпечуючи зручний доступ до всіх інструментів, включаючи викрутки, гайкові ключі, пасатижі, молоток, киянку, гайки і болти, і може бути легко витягнутий для перестановки або очищення. Міцна конструкція випробувана зануренням під воду, екстремальними температурами і скиданням з висоти 1,5 м. Цей кейс витримує удари, зберігаючи інструмент цілим і неушкодженим. Двопозиційні ручки з висувною ручкою візки і колеса для пересіченій місцевості рятують від проблем і труднощів при транспортуванні.

Гнучкість і безпека нового мобільного кейса для інструментів 0450 2-го покоління

Кейс для інструментів 0450 поєднує гнучкість зйомних 6 (4 дрібних і 2 глибоких) або 7 (6 дрібних і 1 глибокого) висувних інструментальних ящиків, спроектованих для безлічі конфігурацій, з мобільністю і перевагами лінійки PELI Protector CaseTM. Крім того, верхнє відділення забезпечене знімним універсальним лотком і кришкою, що відкидається на 180° - це дозволяє створити мобільне робоче місце, здатне витримувати вагу до 22 кг.

Безпеку кейса забезпечують дві гібридні двокрокові перекидні засувки з технологією затиску-метелики і дві додаткові стандартні засувки в поєднанні з полімерними кільцями ущільнювачів в обох кришках, що захищають кейс і забезпечують водостійке ущільнення. Для запобігання крадіжки інструментів передбачені два збільшених антивандальних пристосування з нержавіючої сталі, що захищають навісні замки. Кейс також забезпечений двома автоматичними атмосферними клапанами для вирівнювання тиску (по одному в кожному відділенні), які запобігають утворенню вакуумного замка і полегшують відкривання кейса на екстремальних висотах.

Як і на всю продукцію PELI, на НОВІ мобільні кейси для інструменту надається легендарна гарантія якості PELI Products*

* У країнах, де це дозволено законодавством


messenger